Welkom op de website van Muziekvereniging G.A. Heinze

(voor menu mobiel gebruik klik op logo)

(klik op foto voor vergroting)

 Op dinsdag 1 september 2020 hebben wij onze repetities hervat.
Vanzelfsprekend strikte inachtneming van corona protocollen.
Over onze verdere plannen zullen wij u binnenkort informeren.


Opgericht in 1900, is G.A. Heinze een bekende vereniging in Muiderberg. Ieder jaar verzorgt de vereniging de dodenherdenking, met aansluitend het Opmaat naar 5 mei Concert. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een brunchconcert, donateursconcert, kerstconcert en doen we mee met het Valentijn concert. Ook bij verzorgingshuizen geeft G.A. Heinze regelmatig een optreden.

Om de jeugd nog meer bij onze vereniging te betrekken, starten we binnenkort, in samenwerking met De Gooische Muziekschool, weer met het scholenproject. Leerlingen in groep 5 van de basisschool krijgen muziekles en geven een afsluitend concert met elkaar. Naar aanleiding van dit scholenproject zijn er vorig jaar een aantal leerlingen begonnen met muziekles op diverse muziekinstrumenten. Lijkt het u, als volwassene, ook leuk om les te nemen? U bent altijd van harte welkom voor een aantal proeflessen om eens te ervaren hoe leuk het is om muziek te maken.                       

Onze repetitie is op dinsdagavond van 19.45-22.00 uur in de Rijver te Muiderberg. Op dit moment zijn wij op zoek naar een drummer, mocht u zich aangesproken voelen of iemand weten, neem dan contact met ons op: info@gaheinze.nl of gebruik ons Contactformulier.

Financieel gezien zijn wij onder andere afhankelijk van het ophalen van oud papier en onze donateurs. Van dat laatste kunnen we er nooit genoeg hebben!

Dus: Wilt u ons steunen, word donateur!

Stuur uw gegevens per mail naar info@gaheinze.nl of gebruik ons Contactformulier.                       

Onderstaand het privacyreglement van onze vereniging.

Privacy reglement
Heinze.pdf (13.36KB)
Privacy reglement
Heinze.pdf (13.36KB)

                     


 

Over ons