Welkom op de website van Muziekvereniging G.A. Heinze

(voor menu mobiel gebruik klik op logo)

(klik op foto voor vergroting)

G.A. Heinze zoekt een dirigent(e)

Jij bent:
-Enthousiast, duidelijk, daadkrachtig en hebt een natuurlijk overwicht.
-In staat om de leden van ons orkest te inspireren en te motiveren.
-Ook goed met de beginnende, soms wat jongere muzikanten die we graag zien aansluiten bij de al bestaande gevarieerde groep.
-Een persoon die de juiste balans weet te vinden tussen plezier en muzikale ambitie.
-In het bezit van een HaFaBra directie diploma en hebt een brede kennis van blaasmuziek.
Wij zijn....G.A.Heinze!
Een harmonie orkest uit Muiderberg, dat op dinsdagavond van 19:45-22:00 repeteert, op een goed niveau speelt en nieuwe stukken vrij snel onder de knie heeft. Ondanks de kleine bezetting zijn wij in staat gevarieerde muziekstukken ten gehore te brengen. Wij geven jaarlijks zeven á acht concerten en staan open voor creatieve invulling(en) en samenwerkingen.
Spreekt dit je aan?
Graag zien wij je reactie tegemoet op info@gaheinze.nl en zijn benieuwd naar jouw motivatie!

              
Opgericht in 1900, is G.A. Heinze een bekende vereniging in Muiderberg. Ieder jaar verzorgt de vereniging de dodenherdenking, met aansluitend het Opmaat naar 5 mei Concert. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een brunchconcert, donateursconcert, kerstconcert en doen we mee met het Valentijn concert. Ook bij verzorgingshuizen geeft G.A. Heinze regelmatig een optreden.

Om de jeugd nog meer bij onze vereniging te betrekken, starten we binnenkort, in samenwerking met De Gooische Muziekschool, weer met het scholenproject. Leerlingen in groep 5 van de basisschool krijgen muziekles en geven een afsluitend concert met elkaar. Naar aanleiding van dit scholenproject zijn er vorig jaar een aantal leerlingen begonnen met muziekles op diverse muziekinstrumenten. Lijkt het u, als volwassene, ook leuk om les te nemen? U bent altijd van harte welkom voor een aantal proeflessen om eens te ervaren hoe leuk het is om muziek te maken.
                       

Onze repetitie is op dinsdagavond van 19.45-22.00 uur in de Rijver te Muiderberg. Op dit moment zijn wij op zoek naar een drummer, mocht u zich aangesproken voelen of iemand weten, neem dan contact met ons op: info@gaheinze.nl of gebruik ons Contactformulier.

Financieel gezien zijn wij onder andere afhankelijk van het ophalen van oud papier en onze donateurs. Van dat laatste kunnen we er nooit genoeg hebben!

Dus: Wilt u ons steunen, word donateur!

Stuur uw gegevens per mail naar info@gaheinze.nl of gebruik ons Contactformulier.                       

Onderstaand het privacyreglement van onze vereniging.

Privacy reglement
Heinze.pdf (13.36KB)
Privacy reglement
Heinze.pdf (13.36KB)

                     


 

Over ons